zondag 29 juni 2014

Gezien op het Elle Festival: Het Elle Paviljoen


Zoals ik gisteren al vertelde in mijn artikel over het Elle Festival (hier) ben ik daar bij het Elle Paviljoen geweest. Ik heb daar zo veel leuke dingen gezien en inspiratie op gedaan dat ik hier een apart artikel aan wilde wijden. 
Het startpunt van het Elle Festival was het Paviljoen, je gaf daar je kaartje af en kreeg er een tas voor terug. De tas was dan je 'toegangsbewijs' tot de lezingen, winkeltjes, expo's en voor korting etc. Gewoon zo'n standaard katoenen tas met een opdruk van Elle Festival. Wel leuk, want ik heb zo'n tas nog niet. Ik vind ze altijd wel leuk, maar net niet leuk genoeg om er zelf een te kopen en nu heb ik er toch een. Altijd wel handig die tassen.


Eenmaal binnen kon je gratis Stella Maris water pakken en tijdschriften, Elle - Elle Eten - Elle Decoration en we hebben ons geabonneerd op de Elle Decoration. Ik heb al een abonnement op de gewone Elle en ze hadden een super goede actie. 3 nummers voor €10,- en je kon aan het rad draaien voor je cadeau. Een uitgave kost meestal rond de €6,- dus dat heb je er zo uit. Ik heb toen besloten om me te abonneren op de Elle Decoration, omdat ik mezelf ook wat meer wil verdiepen in het interieur en decoreren voor school. Ik merk toch dat ik dit ook wel heel erg leuk vind en aangezien ik na de zomervakantie een stage ga zoeken is het wel belangrijk dat ik mezelf goed heb georiënteerd. Als iemand nog tips heeft op het vlak van interieur hoor ik het graag! 
Verder door had je een grote ruimte waar je iets te eten kon kopen, er verschillende dingen waren opgesteld en gestyled, een soort fotomuur met fotoseries die in de Elle hebben gestaan en in de kelder nog een hele mooie expo. De styling heeft mij veel inspiratie gegeven en ook de producten gaven mij weer nieuwe ideeën voor mijn eigen studio. Hieronder mijn foto's voor jullie. Enjoy!




Liefs,
Danique

"Inspiration exists, but it has to find you working."
-Pablo Picasso

2 opmerkingen:

  1. Ziet er heel gaaf uit! En leuk concept me die tas!

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje, ja klopt! Vond ik ook, weer eens wat anders als de gewone kaartjes en polsbandjes én leuk voor later!

      Verwijderen