dinsdag 5 augustus 2014

Review: Benefit Girl Meets Pearl Highlighter


Om mijn beauty lezers eens goed te verwennen, hier weer een review. Excuses voor de rest ;) Op zoek naar een foundation met een dewy effect ging ik naar Douglas in Rotterdam. Ik had al een MAC en een van Clinique, maar ik wilde er toch nog een. De verkoopster bij Douglas vroeg waarom ik zo graag nog een foundation wilde terwijl ik al twee goede had, waar ik gewoon tevreden mee ben.  Ik had daar eigenlijk niet echt een antwoord op, dus uiteindelijk hielp ze mij zoeken naar een highlighter. Ze kwam meteen met Benefit Girl Meets Pearl aan, een vloeibare highlighter die je zowel als highlighter aan kan brengen, maar ook door je foundation kan mengen om deze een dewy look te geven. Meer over deze highlighter in dit artikel.



De verpakking zegt dat er 'liquid pearl for face' in zit, wat opzicht best vaag is. Ik bedoel, ik heb niet een standaard beeld van vloeibare parels? De substantie die eruit komt is vloeibaar, licht roze en extreem shimmery. Als je hem opbrengt geeft hij een onwijs mooie glans, het lijkt totaal niet op een extra product zoals een poeder of iets dergelijks. De shimmers laten een gouden gloed achter op de huid.


De highlighter is super makkelijk om aan te brengen. Ik breng eerst foundation en concealer aan en vervolgens dep ik met mijn vingers de highlighter op mijn junkbeen en soms nog wat extra op mijn neus, voorhoofd en/of wenkbrauwbot. Het is maar net voor wat voor look ik wil gaan die dag. Vervolgens doe ik er poeder overheen en alsnog komt de hightlighter er onwijs mooi doorheen.


Je betaald €28 voor 12 ml. wat opzicht heel veel is, maar als je je bedenkt hoe lang je ermee doet (je gebruikt zo weinig per dag..) en wat een super mooi effect hij geeft vind ik dit het zeker waard. Daarnaast is hij ook verzorgend, hij droogt absoluut niet uit en hij blijft de hele dag mooi. De prijs is het enige nadeel van deze highlighter. Hij zal voor veel make-up gebruikers waarschijnlijk te duur zijn, maar hij is zo mooi.. 

Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die een mooie natuurlijke hightlighter zoekt voor alle huidtypes.

Liefs,
Danique

4 opmerkingen:

  1. Eva Jeweetwelwie5 augustus 2014 om 21:19

    Leuke review!

    Liefs,

    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil deze zo graag een keertje testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lifestylingjournal17 augustus 2014 om 21:45

    Snap ik, hij is heel mooi! Ik heb bij de Douglas al een keer 2 monstertjes foundation meegekregen, die pompen ze dan in zo'n plastic bakje. Misschien kun je kijken of je hiervan een monstertje kan krijgen voordat je hem koopt? Hij is het wel waard hoor! xo

    BeantwoordenVerwijderen